Meubelspuiten voor een nieuwe look

Meubels spuiten voor een nieuwe look.

Velen onder ons hebben al een lange tijd dezelfde meubels. Ze vinden de stoelen van de eetkamer heerlijk zitten en zijn ook tevreden over alle andere meubels. Toch willen ze met de tijd meegaan, omdat de meubels er enigszins gedateerd uitzien. Dan kunt u besluiten om nieuwe meubels te kopen, maar u kunt ze ook laten voorzien van een modernere kleur. Wanneer u geloogd grenen of licht eiken meubels heeft dan bestaat de mogelijkheid dat u wat anders wilt. Wanneer u liever withe wash meubelen wilt hebben dan hoeft dat geen probleem te zijn. Als u in Arnhem of Nijmegen woont dan kunt u gebruik maken van een meubelspuiterij Arnhem of meubelspuiterij Nijmegen. Ze zijn in staat om uw meubelen weer nieuw leven in te blazen.

Wat doet een meubelspuiterij?

Een erkende meubelspuiterij zal zich bezig houden met het volledig op kleur brengen van de meubels zoals u die wilt hebben. Ze zullen daarvoor eerst het meubelstuk dat gespoten moet worden, uit elkaar halen. Bij de meubelspuiterij Arnhem worden de meubels deel voor deel door de spuitcabine gehaald. Het meubelstuk zal een geheel nieuw uiterlijk krijgen. Het is soms ook noodzakelijk dat de meubels eerst afgeschuurd moeten worden. Dat zal ook door de meubelspuiterij Nijmegen worden gedaan. De oude laklagen worden verwijderd zodat de nieuwe beter zullen hechten. Voor de kosten wordt voor het spuiten inclusief demontage en opschuren een prijs gerekend tussen de 20 en 40 euro per uur. Ook zullen ze, nadat ze gespoten zijn, weer in elkaar worden gezet.

Wanneer laat u meubels spuiten?

Wanneer u meubels heeft gekocht van een goede kwaliteit dan kunnen ze zeer lang meegaan. Het is vaak de kleur die uit de mode raakt. Als u daar gevoelig voor bent dan kunt u het beste uw meubels laten spuiten. U weet dan dat u in het bezit bent en blijft van meubels van een goede kwaliteit en toch met de tijd, voor wat betreft de mode, mee bent gegaan. Laat eerst de offerte maken voordat u besluit uw meubels te laten spuiten.