Badkamer en keuken trends

Naast trends voor de woonkamer zijn er ook aparte trends voor de badkamer en de keuken! Wil jij weer mee gaan met de laatste rages zoals je de jaren ervoor ook deed, of heb je juist inspiratie nodig voor een nieuwe aankleding van de badkamer of de keuken? In dit blog zet ik alle trends onder elkaar zodat je op een gemakkelijke manier inspiratie op kunt doen en de badkamer en keuken weer een nieuwe look kunt geven!

Badkamertrends

Iets wat in het interieur een trend is, is natuur. Natuurlijke materialen en ook veel planten. Dit komt terug in de badkamertrends! Aangezien hout en water vaak geen goede combinatie is, kun je de natuurlijke materialen terug laten komen in accessoires die je in de badkamer kunt gebruiken. Ook technologie neemt steeds meer zijn intrede in de badkamer. Denk hierbij aan een app waarmee je de stralen van de douche in kunt stellen. Een slimme spiegel waarop je berichten kunt ontvangen en video’s op kunt kijken? Binnenkort is het allemaal niet meer weg te denken uit onze badkamers!

Keukentrends

Ook in de keukens is duurzaam steeds meer hot and happening. Je hebt veel keuken accessoires die tegenwoordig al gemaakt worden van duurzaam materiaal. Hierbij hoef je niet alleen te denken aan materiaal dat biologisch afbreekbaar is, maar ook aan producten die gemaakt zijn van gerecyclede spullen. Het is dus zeker het overwegen waard om dit soort spullen aan te schaffen voor jouw keuken! Zelfs prullenbakken worden tegenwoordig al van gerecyclede materialen gemaakt. Qua design van de keuken zijn lijnen helemaal in. Rechte lijnen die symmetrisch van elkaar lopen zijn een genot voor het oog en dus helemaal goed in jouw keuken!

Ben je toe aan iets nieuws?

Misschien ben je je oude keuken of badkamer wel helemaal zat en ben je toe aan iets nieuws! Voor een nieuwe keuken of badkamer kun je terecht bij Schuurbiers. Zij weten alles op het gebied van keukens en badkamers en bij hun kun je absoluut iets vinden wat in jouw huis past. Als je toch bezig bent wil je misschien ook wel de vloer doen! Ben je toe aan een hele nieuwe vloer? In de badkamer is een houten vloer vrijwel onmogelijk. Je kunt hiervoor, en uiteraard ook voor de keuken, denken aan een gietvloer van Epoxy Vloeren EU. Wil je je huidige vloer onderhouden? Ga dan naar ReKa Vloer!